پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

التهابات ارزی اخیر موقتی و هیجانی است

التهابات ارزی اخیر موقتی و هیجانی است عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: نوسانات اخیر قیمت دلار بعد از حمله به کنسولگری ایران در دمشق، مثل اتفاقات سال گذشته زودگذر و هیجانی است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 03
کد خبر: ۲۳۴۵۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ قاسم کریمی، عضو کمیسیون اقتصاد کلان اتاق بازرگانی ایران در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در واکنش به دامن زدن به انتظارات تورمی به بهانه حمله به کنسولگری ایران در دمشق گفت: بی تردید اتفاقات و درگیری های منطقه ای بر اقتصاد ما که وابسته به دلار است تاثیر می گذارد و نمی‌توان آنرا بی تاثیر خواند، اما این نوسانات همچون اتفاقات قبلی که سال گذشته در ایران و منطقه رخ داد، کاملا مقطعی و هیجانی است.

 

وی با اشاره به اینکه سال گذشته اتفاقات مشابه و مهمتری مانند طوفان الاقصی، حمله تروریستی کرمان و تنش‌های منطقه‌ای رخ داد، اما بر خلاف شایعات خبری از دلار 80 تا 100 هزار تومانی نبود، گفت: در سال گذشته با تمام اتفاقات داخلی و بین المللی، شاهد افزایش نرخ ارز غیررسمی حدود 20 درصد بودیم که این روند نشان دهنده ثبات نسبی ارز بود. در واقع بسیاری از افراد و رسانه‌ها در آن زمان جهش ارزی و دلار بالاتر از 80 هزار تومان را پیش بینی می‌کردند که خوشبختانه اینگونه نشد و سال قبل با حداقل افزایش قیمت ارز همراه بودیم.

 

رئیس اتاق بازرگانی ارومیه با تاکید بر اینکه نوسانات اخیر هم مانند موارد قبلی، موقتی و گذراست و مردم و فعالان اقتصادی نباید فریب فضاسازی دلالان را بخورند ادامه داد: حمله به کنسولگری ایران در دمشق ممکن است برای مدت محدودی باعث نوسانات ارزی شود، اما این موج هیجانی، به هیچ عنوان بلندمدت نیست و در واقع مثل یک التهاب موقتی طی چند روز آینده از بین خواهد رفت.

 

کریمی با اشاره به اینکه اتفاق جدیدی در متغیرهای بنیادی اقتصاد کشور رخ نداده که باعث افزایش نرخ ارز شود، تاکید کرد: بی‌تردید بانک مرکزی با تسلط کافی بر بازار می‌تواند به خوبی این نوسانات را مدیریت کند و مثل سال گذشته به خوبی از پس التهابات اخیر برآید. به ویژه آنکه فروش نفت ما هم به دوران قبل از تحریم‌ها بازگشته و قیمت جهانی نفت با توجه به تحولات جهانی روند صعودی دارد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار